Fontos információk

A "Mi és a Converse" versenyen való részvételhez készítsetek az osztályoddal egy olyan alkotást, amely számotokra a legjobban kifejezi a Converse életérzést. Az elkészült pályamű lehet egy jópofa fénykép, kreatív rajz vagy bármilyen eszköz amelyben, a legjobban ki tudjátok magatokat fejezni.

  • Kik vehetnek rész a versenyen? A versenyen közép- és általános iskolás osztályok vehetnek részt. Egy osztály több alkotással is nevezhet.

  • Mi a nyeremény? A legjobb alkotást elkészítő osztály 50.000 Ft jutalumban részesül. A legjobb pályaművek márkaboltjainkban kiállításra kerülnek.

  • Ki lesz a nyertes? A beküldött pályaművekre www.tornacipo.hu/miesaconverse oldalon szavazhattok majd, 2013. december 1. és 5. között. A szavazáson első helyezett osztály kapja a fődíjat.

  • Hogyan és meddig nevezhetek? Ez elkészült pályaműveket november 30-ig küldjétek el a miesaconverse@tornacipo.hu email címre vagy a 1081 Budapest, Rákóczi út 69. postacímre. A pályaművek mellett küldjétek el az iskolátok nevét, címét és az osztályotok nevét.

  • Eredményhirdetés 2013. december 6-án


Az egyik pályázónknak a tegnapi nap folyamán hirtelen megugrott szavazatszámai miatt több levelet is kaptunk! A szavazatugrás oka, hogy a helyi rádióban is kampányoltak a diákoknak, ezért a pályázatot nem távolítjuk el!

Kapcsolat

Ha további kérdéseid lennének a versennyel kapcsolatban, itt várjuk a megkeresésed:Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/web/tornacipo/tornacipo.hu/lib/analytics.php' (include_path='.:/usr/local/php5.2/lib/php') in /web/tornacipo/tornacipo.hu/miesaconverse/index.php on line 924